torstai 16. heinäkuuta 2009

Lapad Beach

Päivä 4

Täksi päiväksi oli luvattu tosi kuumaa. Sen tunsi jo aamuyhdeksältä, kun pähkäilimme Villen kanssa, miten saada nopeasti kotimme avaimet Suomeen. Ukin piti nimittäin käydä kodissamme lintuja ruokkimassa, ja hänen vara-avaimet olivat mystisesti hukassa. Parin tunnin hikoilun jälkeen päädyimme pika-express-lentopostiin. Siihen mennessä oli paita jo hiestä märkänä.

Kun viimein pääsimme "vapaalle", lähdimme Lapad Beachille bussilla. Pysäkki oli aivan rannan edessä, joten pian sukelsimme Adrianmeren turkoosiin veteen räpylöiden ja snorkkeleiden kanssa.


Lapad Beachin ranta oli jälleen pebble beach eli pikkukiviranta. Se ei menoa haitannut, kun pulahdimme lämpimään veteen ihastelemaan vedenalaista elämää.









Uinnista tuli jättinälkä. Onneksi rannassa oli edullisia ravintoloita, joissa voi nauttia herkullisista pizzoista ja kuplavedestä.












Ruuan jälkeen oli vielä pakko pulahtaa uudelleen veteen. Keräsimme pohjasta muutamia kotiloita, jotka näyttivät ensin kuolleilta, mutta kuivalle maalle päästyään aloittivat heti juoksun kohti merta ja vapautta! Ennen vapautumistaan pidimme niille ensin juoksukilpailut.













Illan pimetessä puutarhassamme hiipi vaarallisen näköinen konna...
Pitääkin muistaa lukita ovet yöksi!


Ei kommentteja: