keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Bellevuen rantaelämää

Päivä 17

Päätimme pitää löysän päivän. Puolen päivän aikaan raahasimme rantakamat (snorkkelit, räpylät, pyyhkeet, makuualustat, auringonvarjo, pallot, juomat, leipä) lähimmälle uimarannalle.








Rantaan päästyämme oli jo sen verran kuuma, että pakkohan se oli sukeltaa todella kirkasvetiseen mereen. Vesi oli taas mukavan lämpimän tuntuista ja viivyimmekin siinä pitkän aikaa palloa pelaten.

Bellevuen rantaan valui pitkin päivää lisää väkeä ja neljän maissa siellä alkoi taas vesipallomatsi.



Totesimmekin, että lähin rantamme on meille erittäin sopiva: se on tarpeeksi lähellä, siellä on aina tilaa, siinä on sopiva pohja sekä uimareille että snorklaajille, siellä on ilmainen suihku ja rannassa lisäksi ravintola, jonne voi piipahtaa kahville tai fresh lemonille.






Illalla vuokraemäntämme tarjosi meille grilliaterian. Vatsat pyöreinä lähdimme vielä vanhaan kaupunkiin jätskille. Ilma oli mukavan lämmin.

Jäätelöt maistuivat taas herkulliselta, vaikkakin niistä tuli armoton jano. Valtteri sammutti janoaan kaupungin lähteellä.









Vanhassa kaupungissa on iltaisin kansainvälinen meininki. Kansaa vaeltaa Stradan leveydeltä ees taas. Välillä voi pysähtyä nauttimaan kulttuurielämuksistä.

Ei kommentteja: