lauantai 3. heinäkuuta 2010

Jammailua Puistobluesissa

3. heinäkuuta Järvenpäässä pidettiin Puistobluesin pääkonsertti. Loppuunmyydyssä helteisen lauantain tapahtumassa oli mukana noin 15000 musiikin ystävää. Talkoovoimin toteutettu tapahtuma oli niin siisti, että järjestysmiehetkin saivat keskittyä musiikin kuunteluun.

Tultuamme paikalle suomalaiset artistit olivat jo lopettaneet ja lavalle astui suoraan jenkeistä John Lee Hooker Jr. Meno oli letkeää ja ammattimaista. Innostuipa solisti pitämään pienen tanssiskabankin kolmelle naiskuuntelijalle.





















Tauolla haukkasimme suolapalaa, vaikka tarjolla oli kyllä makeampaakin:)

















Vatsa täynnä hinauduimme aivan lavan ääreen kuuntelemaan kovin mukaansatempaavaa esitystä. Lavalla jammaili Eddie Cotton & Band, myöskin jenkeistä. Täytyy sanoa - ihmisoikeisaktivisteista huolimatta - että mustat miehet kyllä taitavat musiikin! Bandi antoi kaikkensa ja oli kybällä mukana esiintymisessään. Kaikki kappaleet suorastaan imaisivat mukaansa ja tunnelma hipoi pilviä.




















Bandin solisti suorastaan hyppi seinillä intoutuessaan rummuttamaan palikoillaan tahtia! Konsertin lopuksi hän heitti palikat yleisön sekaan, toinen vain metrin päähän minusta:(


















Kitaristi oli lajinsa ihmetys: vain kaksi sormea oikeassa kädessään mies soitti kaikki kappaleet ilman vaikeuksia.





































Konsertin kruunasi vuosia Puistobluesiin odotettu esiintyjä: ZZ Top (USA):





















Raudanlujat musiikin ammattilaiset vetivät hienon sarjan suosikkibiisejään.










Ei kommentteja: