lauantai 4. helmikuuta 2012

Kylmää kyytiä Talviklassikossa

Lauantaina 4. helmikuuta 2012 pelattiin Olympiastadionilla toisen kerran Talviklassikko. Siinä Jokerit ja HIFK kohtaavat ulkokentällä sarjapelissä. Pelipaikkana ei tosiaankaan ole halli, vaan peli pelataan ulkojäällä, vanhaan malliin.


















Tänään peli  uhkasi jäädä pelaamatta kovien pakkasten takia. Kun mittari näytti aamulla -20C, josta se hikisesti laski 2-3 astetta, ei ollut syytä siirtää peliä. Kunnolla vaan vaatetta päälle niin pelaajille kuin katsojillekin!

Puimme useita kerroksia vaatteita ja saavuimme paikalle juuri, kun peli alkoi. Eipähän tarvinnut kärvistellä peliä odotellessa. Peffan alle vaan Valtsun paksut liukurit, niin eipä ollut hätää stadikalla istuskellessa. Sääliksi kävi niitä nuoria, jotka olivat lähteneet kannustamaan suosikkejaan pienissä talvilenkkareissa. Olipa joku sipsakoissa korkkareissakin - mahtoi siinä varpaat olla jo varmaan tunnottomat...

Anniskelupaikassa - sekin tietenkin ulkosalla - ei tarvinnut pelätä, että juomat olisivat lämmenneet:




























Jokerifanit juhlivat ekaa maaliaan savupommein ja valorakettein.  Matsia saikin katsella koko rahan edestä: ensin Jokerit tuli tasoihin, sitten pelattiin jatkoaika ja vielä rankkarikisa sen päälle. Vasta siinä narrit hyytyivät, mutta saivatpahan yhden pinnan mukaansa!



Ei kommentteja: