sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Hiihtolomalle tuiskun sekaan

Eilen kävimme kiireellä ostamassa viimeiset kypärät ja laskettelulasit. Ilta sujui pakkaamisen merkeissä, kun keräsimme kasaan viiden ihmisen varusteet talvilomaa varten. Siitä kertyikin melkoinen läjä: neljät sukset, neljät monot, kolme kypärää, lakanaa, karvahattua, shampoota,  talvitakkia, rukkasta, ruokaa, läppäriä jne. jne.

Tänään heräsin matkakuumeessa jo kahdeksan jälkeen. Kello 12.20 oli Dodgeen lastattu kaikki kamat ja viisi ihmistä, ja niin 230 km matka saattoi alkaa. Keli oli aivan hirveä: lunta tuli viistottain ja tuulta puuskissa. Pihakin oli niin täynnä lunta, että auto meinasi jäädä kiinni jo siihen. Pakittamalla selvittiin siitäkin, ja pääsimme lumiselle moottoritielle:














Riittävällä turvavälillä ja pelkääjän jatkuvalla ohjeistuksella pääsimme ongelmitta perille. Pidimme pitkän tauon Lahdessa Hesessä ja Karisman ostoskeskuksessa ihmetellen paikan monipuolisuutta ja siisteyttä. Sitten vaan eväät kyytiin ja Himokselle!

Saavuimme viideltä perille välttäen ilmoittautumisruuhkan ja pääsimme heti Mustikkarinteen mökille. Mökki oli kiva yllätys reiluine tiloineen ja monipuolisine varustuksineen, joita ei ollut edes mainittu nettisivuilla. Ei sitten muuta kuin sauna päälle, ruoka uuniin ja viini viilenemään. Loma voi alkaa!





Ei kommentteja: