maanantai 20. helmikuuta 2012

Himoksen rinteitä riittää

Eka yö sujui rauhaisasti hiljaisuuden keskellä. Mitä nyt patjat olivat  niin pehmeät, että niihin meinasi hukkua. Aamulla oli sokerimuurahaisarmeija vallannut pöydät ja lattiat, joten ei auttanut muu kuin ryhtyä vastaiskuun Raidin voimalla. 

Aamu oli harmaa, vähän satoi luntakin, mutta kun ehdimme välinevuokraamoon, pilven takaa tuli ihana kevättalven aurinko!

Monoja joka jalkaan:)















Puolilta päivin selvisimme rinteisiin. Ensimmäisessä jo meinasi pupu mennä pöksyyn, kun vuoden tauon jälkeen oli koko homma hakusessa. Hyvä, etten ottanut suksia olalle ja kävellyt rinnettä alas, niin hirvitti. Tiuhaan siksakkaamalla selvisin alas kaatumatta. Seuraavaksi mentiinkin suosiolla lasten rinteeseen.


Poikia ei mäet pelottaneet!













 




















Kahvitauon jälkeen laskettelu alkoi luistaa, helpoissa rinteissä tietenkin.Niin aika meni mukavasti, että veimme vuokravehkeet takaisin vasta puoli kahdeksalta. Ja kyllä olikin polvet jo aivan klesat!

Iltaruoka, sauna ja kalja - johan alkoi silmää luppasta. Aamulla ei ole kiirettä minnekään, varsinkin kun säämies lupasi lumisadetta. 




Ei kommentteja: