tiistai 16. kesäkuuta 2009

Jäätelökesä


Tänä kesänä saimme takuulla toteutettua yhden poikien unelmista: saimme olohuoneeseemme täyden jäätelöaltaan, josta voi napata herkullisen jäätelön melkeinpä milloin vain! Kuulostaa varmaan uskomattomalta, mutta tämän mahdollisti GB Glace järjestäessään kesän herkullisimman kilpailun verkkosivuillaan. Pareja mahdollisimman nopeasti yhdistelemällä viikon nopein voitti jätskialtaan kotiinsa. Parin viikon tuskaisen yrittämisen jälkeen nappasi ja sain viikon nopeimman ajan.

Siitä alkoi poikien odotus, jota helpotti hieman se, että saimme valita 10 erää erilaisia jätskejä firman luettelosta. Eikä mitään tavallisia puikkoja, vaan magnumeita, daim-tuutteja jne!


Ensin toimitettiin pakastin kylmenemään. Se on isompi kuin Pihlajiston K-kaupan GB-allas!

Tänään tuotiin jäätelöt. Kuljettaja arveli pojalleni, että ehkäpä näillä sitten juhannuksen pärjää. Aloin jo epäillä sitä, kun altaan liukukannet niin ahkeraan avautuivat, kun pojat aloittivat herkkujen maistelemisen, mutta ehkäpä tahti hieman hidastuu kesän edetessä.


GB-jäätelöt ovat aivan omaa luokkaansa: ne ovat jätskien glamouria. Valion jäätelö on hyvää, perinteistä jäätelöä, mutta jos haluaa oikein hemmotella itseään ja syödä jotain erityisen herkullista, niin GB on varma valinta!

Ei kommentteja: