sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Valtterin ekat pyöreät vuodet

Juniorin ensimmäisten pyöreiden vuosien kunniaksi suunnittelimme hieman erikoisempia synttärijuhlia. Aivan ekoina ennättivät kummit Aino ja Hessu onnittelemaan jo edellisenä viikonloppuna. Sitten varsinaisena merkkipäivänä herätimme Valtterin onnittelulaulun ja tähtisadetikun rätinän merkeissä. Keittiö koristeltiin ilmapalloin ja serpentiinein ja pöydälle laitettiin jättikokoisen Buzz Lightyearin käteen onnittelukortti sekä pari pientä lahjaa. Ilta kului stadikan kentällä futismatsissa.

Varsinainen juhla oli varattu sunnuntaiksi. Silloin keräsimme Dodgen täyteen junnuja ja ajoimme Salmisaaren Megazoneen. Kiirettä piti sinne ajaessa, ja kaiken kukkuraksi perillä kerrottiin varauksemme olevan vasta tuntia myöhemmin.


Hintaan kuuluvat juhlahuoneen koristelu oli aika minimaalista. 











Moka oli tehty heidän päässään, mutta siitä selvittiin sillä, että saimme hampurilaisateriat ensiksi ja sitten vasta pelattiin. Lisäksi pojat saivat valita jäätelöt jälkiruuaksi.



Vieraat toivat tosi hienoja lahjoja!














Viimein oli aika valmistautua ekaan lasersotapeliin. Pojat riensivät pukemaan aseliivit päällensä.

















Kaverit näyttivät aivan avaruusajan sotilailta:


















Ekan pelin jälkeen kerrattiin tapahtumia...




















... ja tarkistettiin tuloksia taululta:
















Ja sitten pelattiin vielä toinen kierros!

Tässä koko hurja joukko eli  vasemmalta oikealle tykkinsä mukaan nimetyt sotilaat Eclipse, Yeldarb, Element, Olympia, Dayglo ja Argus:

















Vähäks taistelussa tuli hiki! Tokan pelin jälkeen oli kova pulina, ja loput karkit ja limut maistuivat.













Sitten kuskasimme koko sakin vielä meille. Hetken pelattiin ammuspelejä...















... kokeiltiin Koura on herramme -karkkipeliä sata kertaa ja leikittiin hippaa pimenneessä huushollissa. Kuuden tunnin yhdessäolon jälkeen oli kuitenkin sanottava heipat ja pikkuhiljaa rauhoituttava huomista koulupäivää varten. Kivat juhlat!


Ei kommentteja: