perjantai 4. marraskuuta 2011

Kummituksia ja sirkuspellejä


Suomessa halloweenia vietetään enemmän ja enemmän.  Mielestäni se on hyvä, koska se on näitä harvoja juhlia syksyn pimeydessä.

Pihlajistossa koulun halloween-juhla on muotoutunut melkeinpä kyläjuhlaksi. 1. marraskuuta marssi koulua kohti iso liuta kummituksia, demoneita, noitia ynnä muita vanhempineen tai ilman. Ovien viimein avauduttua pääsivät juhlijat hillumaan koulun saliin musan tahdissa sekä nauttimaan buffetin antimista.








Valtterin kanssa pähkäilimme halloween-asua viimeiseen saakka. Entisistä varusteista ei saanut edes yhdistelemällä mitään hyvää asua, joten ei kun kauppaan ostamaan pellehaalaria. Nenä ja peruukkihan meiltä jo löytyivätkin, joten tänä vuonna asuksi tuli poikkeuksellisesti ei-niin-pelottava pellenasu.


Tänä vuonna limbokisa oli tiputettu ohjelmasta turvasyistä. Pukukilpailu keräsi taas valtavan ringin lapsia kisailemaan seitsemästä palkinnosta. Oli mukava nähdä, että rehtori nappasi Valtterin ensimmäisenä palkittavien joukkoon! Hyvinhän se joukosta erottuikin, kaikkien tummien demonien joukosta:)


















Loppu hyvin, kaikki hyvin! Iloinen poika poseerasi vielä suupielet alaspäin kotona muistojen albumiin.

Ei kommentteja: