maanantai 22. marraskuuta 2010

Joulukadun avajaiset 2010

Moneen vuoteen emme ole käyneet katsomassa joulukadun avajaisia. Nyt tuli semmoinen tunne, että olisi hauska nähdä jouluvalojen syttyminen ja tietenkin itse joulupukki.

Olimme hyvissä ajoin passissa Stockan kulmalla. Siis me aikuiset; pojista kukaan ei halunnut lähteä mukaan. Itse valojen sytyttämisessä tuntui olevan jotain häikkää, sillä ne saatiin syttymään vasta vartin yli kolme. Paraati tuntui olevan myös myöhässä, ja ihmiset velloivat koko Aleksin leveydeltä kuikuillen Senaatintorin suuntaan, milloin se pukki oikein tulee.


















Stockmann toi oman joulutunnelmansa kahdella eri tapaa. Keskipäivällä paljastettiin jouluikkuna, jota pienet - ja vähän isommatkin - kävivät kilvan kurkkimassa. 


















Jouluvalojen sytyttämisen aikaan taas Stockan lipan päältä alkoi tupruttaa ihan aitoa tekolunta! Sitä tuli niin paljon, että ihmiset alkoivat muuttua lumiukoiksi ja lämmitetty katu peittyi valkoiseen lumeen. Lapsilla oli hauskaa hiutaleita tavoitellessa, itsellä teki jo vähän tiukkaa nähdä rillien läpi yhtään mitään.


















Viimein pukki paraateineen tuli!

















































Hyvää joulun odotusta kaikille!



Ei kommentteja: