keskiviikko 5. elokuuta 2009

Sticky and sweet!

Jo keväällä, kun Madonnan Helsingin-konsertin liput myytiin loppuun, hankin liput Tallinnan-konserttiin.

Ennätimme huokaista yhden yön kotona Kroatian-matkan jälkeen, kun jälleen oli aikainen herätys Tallinnan-laivalle. Toisaalta oli hyvä, että olimme Villen kanssa kaupungissa jo kello 11; olihan hyvin aikaa valmistautua illan konserttiin.

Konserttipaikalle eli Laulalavalle ovet fanisektorille avattiin jo kello 14.30. Itse tähti saapui yksityiskoneellansa Helsingistä Tallinnaan kello 15.15 ja siirtyi mustalla Cadillac-maasturilla poliisisaattueen kera konserttipaikalle.

Kaikki portit avattiin 17.40. Emme nähneet tarpeelliseksi mennä sinne turhan aikaisin, vaan lähdimme muun kansan sekaan kävelemään (keskustasta noin neljä kilometriä) sinne vasta puoli seitsemän maissa. Liikenne oli aivan jumissa, joten liikuimme bussien ja taksien kanssa samaa tahtia.

Portilla oli aivan kaamea kaaos: ihmismassa peitti portit niin, ettemme meinanneet millään löytää Lippu.fi:n sisäänpääsyä. Sille rynniminen kuitenkin kannatti, sillä pääsimme alta puolen tunnin sisälle. Siitä vaan sitten Madonna-t-paitaa ostamaan!

Siirryttyämme itse katsomon puolelle saimme todeta, että kansa oli vallannut jo lähes kaikki paikat.








Kuin ihmeen kautta bongasin valonheitinkehikon, jonka laidalla oli pari paikkaa tilaa ja sinänsä aika hyvä näkyvyys (saapumisajankohtamme huomioonottaen) lavalle sekä jättiscreenille.

Olimme itse asiassa aivan VIP-alueen laidalla.




Lämppärinä hääri Britannian kuuluisin DJ Paul Oakenfeld.

Puoli yhdeksältä megatähti aloitti oman kaksituntisen urakkansa. Se hipoi täydellisyyttä: kaikki kuviot meni nappiin, show ei tauonnut sekunniksikaan, mutta toi rohkeita yllätyksiä. Madonna muun muassa suuteli omia tanssijattariaan!




Konsertissa osoitettiin myös kunnioitusta edesmenneelle popin kuninkaalle Michael Jacksonille.








Konsertissa oli mahtava tunnelma! Siitä jäi erittäin mukava fiilis.

(Kuva- ja videomateriaalini on surkeaa kännytasoa, konserttiin kun ei saanut ottaa lainkaan kameraa mukaan.)



























Ei kommentteja: