lauantai 25. huhtikuuta 2009

Elämäni ensimmäinen blogi!

Tämä on historiallinen päivä: sain elämäni ensimmäisen tietsikan, miniläppärin Eee Pc 1000, ja siirryin samantien sosiaaliseen mediaan eli aloitin blogin kirjoittamisen. Tarkoituksena on kirjoittaa kuulumisia ja ajatuksia silloin tällöin ja pitää reissuilla matkapäiväkirjaa.

Tämä miniläppäri tuntuu tosi näppärältä laitteelta, eli siitä tulee varmaan toiseksi paras elektroninen vimpain elämässäni. Paras on tietenkin kahvinkeitin, sen asemaa ei huojuteta ihan helpolla.

Tänään oli muutenkin kovin elektroninen päivä: miniläppärin lisäksi ostimme olkkariin 40 tuuman television! Se on ISO! Kuvissa ihmiset ovat melkein Valtterin kokoisia - siis Valtterin luonnollisessa koossa. Kyllä se töllö viekin sitten yhden seinän pinta-alasta puolet... Nytpähän voivat srilankalaiset naapurimmekin katsella ohjelmiamme parvekkeeltaan:) Siitä sitten tilailemaan disney-kanavia sun muita.

Ei muuten lama näkynyt Itäkeskuksessa. Kansaa oli kuin meren mutaa, hyvä että sekaan mahtui.

Nyt täytyy syventyä uuden töllön hienoon kuvaan...

PS. Tekstin alla on kommentointimahdollisuus. Kirjoittakaa siihen vaikka omia kuulumisia, niin saadaan kuulla teistä myös. Toisaalta voitte myös kirjoittaa oman blogikirjoituksen tähän samaan blogiin, sillä lisäsin kaikille kirjoitusoikeudet.


2 kommenttia:

villeke kirjoitti...

Hieno pinkki blogi! :-D
Vaati vain pikkuisen etsimistä ennen kuin tajusin että minun pitää mennä Google kirjautumisellani sisään ennen kuin näen tekstin. Ja kiva kuva. Jotenkin niin kesäinen. Yritin eilen laittaa samaiseen miniläppäriin koemielessä Linuxia mutta en onnistunut keksimään miten koneen saa buuttaamaan valinnaisesti (joko linux tai windows).

villeke kirjoitti...

Kuulin että Hessu oli Pielaveden Sammon loppuottelussa... aivan mahtava matsi ja olisi ollut kiva olla paikalla. Henki voitti materian!!!.... Oli se jännä muistella vikan matsin aikana kun ennen finaalimatseja Santa Sportin vahvistukset arvailivat haastattluissa että "me voitetaan sarja 3-1". No ihan niin ei käynyt !!! :-)